זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפייה: 60 דקות
זמן כולל: 80 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 5
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 2 חבילות (1 ק"ג) פרחי כרובית מופרדים לפרחים בינוניים ושטופים
- ⅓ כוס שמן זית
- כפית מלח
- ½ כפית פלפל
לרויאל:
- 2 ביצים L
- כוס שמנת לבישול
- כפית מלח
- ⅓ כפית פלפל
- 1 כפית אורגנו
לטופינג:
- כוס גבינה (מוצרלה, צהובה, גאודה,מיקס)
- ⅓ כוס פרמזן מגורד
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מניחים את פרחי הכרובית על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה, מזלפים מעל את שמן הזית וזורים מלח ופלפל.
אופים כ 25 דקות עד שפרחים זהובים.
מערבבים יחד את מצרכי הרויאל בקערה עד לקבלת בלילה אחידה.
בתבנית אפיה גודל 20-30 מניחים את פרחי הכרובית, יוצקים על הכרובית את הרויאל, מפזרים למעלה את הגבינות ואופים בתנור כ 35 דקות או עד שהמאפה משחים. מגישים חם.