לביבות בייבי ברוקולי ופרמז'ן

הן ירוקות, כל כך טעימות ונאכלות כמו גרעינים. אם לא תשמרו עליהן הן פשוט לא יגיעו לשולחן.
הן נהדרות חמות מן המחבת וגם קרות מהמקרר בתוך סנדוויץ', לצד שמנת חמוצה.

מאת: רות אוליבר

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

זמן כולל: 60 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 3-2 כוסות בייבי ברוקולי חוות תקוע
  • 1 בצל קטן קצוץ דק דק / שאלוט/ בצל ירוק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • ⅓ כוס קמח
  • ¼ כוס שקדים טחונים
  • ½ כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 2 ביצים
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • מעט שמן לטיגון
  • מעט פירורי לחם – לפי רטיבות העיסה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 3-2 כוסות בייבי ברוקולי חוות תקוע
  • 1 בצל קטן קצוץ דק דק / שאלוט/ בצל ירוק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • ⅓ כוס קמח
  • ¼ כוס שקדים טחונים
  • ½ כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 2 ביצים
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • מעט שמן לטיגון
  • מעט פירורי לחם – לפי רטיבות העיסה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:

בסיר עם מים חמים מבשלים את הברוקולי עד לריכוך. מסננים היטב. מועכים את הברוקולי ומערבבים יחד עם שאר המצרכים.

מחממים שמן במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים. הופכים להשחמת הצד השני ומוציאים לנייר סופג.

מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, פשוט מעדן!