זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
זמן כולל: 25 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4 מנות
כשרות: פרווה
רכיבים:
- חבילת באק צ'וי
- חבילת טופו חתוך לקוביות מעורבב בכף קורנפלור
- חבילת פטריות טריו אקזוטי קצוצות גס
- גזר בינוני חתוך למקלונים
- שורש ג'ינג'ר קצוץ
- 5-4 שיני שום קצוצות
- פלפל צ'ילי קצוץ
- חבילת אטריות אורז מבושלות לפי הוראות יצרן
- 5-4 בצלים ירוקים
- ראש בינוני של חסה רומית
- 3 כפות שמן קנולה לטיגון
תיבול:
- 3 כפות רוטב סויה
- כף מירין
- כף רוטב הויסין
- כף חומץ אורז
- כף מירין
- כף שמן שומשום
- שומשום שחור להגשה
אופן ההכנה:
מחממים ווק על להבה גבוהה ומוסיפים את הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והגזר ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הטופו ומקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים את הרטבים לווק ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות לפי הסדר: באק צ'וי, פטריות, בצל ירוק, חסה, אטריות אורז ולערבב תוף כדי הקפצה.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם רוטב סויה.
מפזרים שומשום שחור ומגישים חם