זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
זמן כולל: 14 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4
כשרות: פרווה
רכיבים ל-4 מנות:
- 1 חבילות פטריות מאי-טאקי
- בצל בינוני/ 4 בצלצלי שאלוט, פרוסים
- 1 גזר, חתוך לגפרורים
- 1/4 כרוב לבן/סגול, פרוס דק
- 200 ג' טופו, חתוך לקוביות
- 1 חבילה נבטים סיניים
- 3 גבעולי בצל ירוק, פרוסים
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום, קצוצות
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות ריבה שיש בבית
- מלח, פלפל
להגשה: בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק (או במחבת רחבה), מוסיפים שום, בצל וגזר ומקפיצים 3 דקות עד להתרככות. מוסיפים טופו ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים פטריות, נבטים וכרוב ומקפיצים 2 דקות נוספות.
מוסיפים סויה, ריבה, בצל ירוק, מלח ופלפל, מקפיצים כדקה עד שהרוטב מצפה היטב את כל הירקות
מגישים בעיטור בצל ירוק קצוץ.