ממרח עגבניות מיובשות

מתאים להגשה כחטיף עם קרקרים, כממרח לכריכים או כתוספת לתבשילים.

רכיבים:
  • 200 גרם עגבניות מיובשות
  • 4 שיני שום
  • 3 גבעולי בזיליקום טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 200 גרם עגבניות מיובשות
  • 4 שיני שום
  • 3 גבעולי בזיליקום טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:

משרים את העגבניות כחצי שעה בקערה עם מים רותחים, מסננים ומרסקים בבלנדר יחד עם שום ובזיליקום.

תוך כדי ריסוק, מוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד שהתערובת מקבלת מרקם חלק וסמיך.

מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם ומגישים.