משקה אנרגיה ביתי – בוסטר ג'ינג'ר וכורכום

5 דקות הכנה של משקה ג ינג'ר וכורכום, ויש לכם בוסט אנרגיה טבעי, בריא וביתי.
אנחנו הרי כבר לא צריכים לספר על האיכויות של ג'ינג'ר וכורכום טריים

מאת: בר פיירמן

טיפים:

  • ניתן לאכסן במקרר בבקבוקים קטנים (מנה בבקבוק) או בבקבוק אחד גדול ולמזוג מנת צ'ייסר.
  • ניתן להקפיא בקוביות קרח גדולות (מושלם בקיץ).
  • נשמר במקרר עד 5 ימים.

זמן הכנה: 5 דקות

זמן כולל: 5 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2-6 מנות

כשרות: פרווה/טבעוני

רכיבים:

  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 ס"מ שורש כורכום טרי
  • מיץ סחוט טרי מחצי לימון
  • מיץ סחוט טרי מחצי תפוז
  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 ס"מ שורש כורכום טרי
  • מיץ סחוט טרי מחצי לימון
  • מיץ סחוט טרי מחצי תפוז
אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים יחד את הג'ינג'ר והכורכום.

מעבירים את כל התכולה לתוך בד/חיתול וסוחטים היטב את הנוזלים לתוך קערה.

לתוך הקערה סוחטים את הלימון והתפוז ומעבירים לבקבוקים קטנים.

שומרים במקרר!

טיפים:

  • ניתן לאכסן במקרר בבקבוקים קטנים (מנה בבקבוק) או בבקבוק אחד גדול ולמזוג מנת צ'ייסר.
  • ניתן להקפיא בקוביות קרח גדולות (מושלם בקיץ).
  • נשמר במקרר עד 5 ימים.