
לרכישת רכיבי המנה:
לרכישת רכיבי המנה:
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 22 דקות
זמן כולל: 27 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: חלבי
רכיבים ל- 2 מנות:
- 50 גרם חמאה
- חבילה פטריות שי-מג'י לבנות או חומות
- חבילה (500 גרם) ניוקי
- חופן עגבניות לחות
- מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- פרמזן מגורר
אופן ההכנה:
מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן. מזלפים שמן זית מערבבים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במחבת מוסיפים את הפטריות והעגבניות ומקפיצים כ-3 דקות. מוסיפים את הניוקי והשמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים עד לרתיחה. זורים פרמזן מגורר מערבבים ומגישים