מתכון פטנט טבעוני- סלופי ג'ו של פטריות מלך היער

פטריות מלך היער בחיתוך פטנט- נראות ומרגישות כמו בשר!

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 מגשיות פטריות מלך היער
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף פפריקה
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כוס מים
להגשה:
  • לחמניות עגולות או ג'בטות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
  • מלפפון פרוס
  • 2 מגשיות פטריות מלך היער
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף פפריקה
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כוס מים
להגשה:
  • לחמניות עגולות או ג'בטות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
  • מלפפון פרוס
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מפוררים את הפטריות בעזרת מזלג ומניחים בתבנית אפייה, מפזרים את הפפריקה ושמן זית ואופים כ- 25 דקות.

מבשלים את כל רכיבי הרוטב במחבת עד לרתיחה, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים דקה על להבה נמוכה. מכבים את הלהבה.

מסדרים "בג'בטה" / "לחמנייה עגולה" את הפטריות והרוטב, מניחים פרוסות שאלוט, עלי כוסברה ומגישים.