כלי קרמיקה: מיכל פולק
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: פרווה
רכיבים ל-6 מנות:
- 4 ראשי אנדיב חתוכים לרבעים
- 2 תפוחים פרוסים דק
- 10 צנוניות פרוסות דק
- 2 בצלצלי שאלוט פרוסים דק
- חופן גדול של אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס
- 20 עלי נענע
- 6 משמשים מיובשים פרוסים דק
- מלח, פלפל
לויניגרט –
- 1 כפית דבש
- 2 כפיות ג'ינג'ר מגורר דק
- 1 שן שום כתושה
- 1/4 כוס חומץ סיידר תפוחים
- 1/3 כוס שמן זית
- חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה.
בקערה קטנה מערבבים יחד את כל רכיבי הוויניגרט. יוצקים את הוויניגרט על הסלט ומערבבים בזהירות.
מעבירים לצלחות הגשה ומתבלים במעט מלח ופלפל ומגישים.