זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
זמן כולל: 15 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2 מנות
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 2 תירס לבן
- 2 תירס צהוב
- חופן כוסברה קצוצה
- 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
- 2 כפות חמאה
- פלפל אדום קצוץ
- גבינת פרמז׳ן
- מיץ מ-2 לימונים/ליים
- מלח לפי הטעם
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
שוטפים את קלחי התירס ומפרידים את הגרעינים מהקלח בעזרת חיתוך עם סכין לאורכם.
מחממים חמאה במחבת, מוסיפים את גרגירי התירס ומטגנים 4-5 דקות.
מעבירים את התירס לקערה, מוסיפים את יתר הרכיבים, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה ומתענגים.