סלט תירס מקסיקני

גרעיני התירס הן פצצות קטנות של מתיקות בפה
בשילוב פלפלים ופרמז'ן מתקבל סלט חלומי שגם הילדים יהנו לאכול

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5 דקות

זמן כולל: 15 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 2 תירס לבן
  • 2 תירס צהוב
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות חמאה
  • פלפל אדום קצוץ
  • גבינת פרמז׳ן
  • מיץ מ-2 לימונים/ליים
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 2 תירס לבן
  • 2 תירס צהוב
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות חמאה
  • פלפל אדום קצוץ
  • גבינת פרמז׳ן
  • מיץ מ-2 לימונים/ליים
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:

שוטפים את קלחי התירס ומפרידים את הגרעינים מהקלח בעזרת חיתוך עם סכין לאורכם.

מחממים חמאה במחבת, מוסיפים את גרגירי התירס ומטגנים 4-5 דקות.

מעבירים את התירס לקערה, מוסיפים את יתר הרכיבים, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מעבירים לקערת הגשה ומתענגים.