שיטאקי אודון ברוטב גומה

מאת: שקמה יעקבי ''tivoneat''

רכיבים:
  • 2 אריזות פטריות שי-טאקי של חוות תקוע
  • 200 גרם אטריות אודון
  • טבעות בצל ירוק
  • שומשום
לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן שומשום
  • 1/2 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס טחינה גולמית
  •  3 כפות שומשום
  • 2 אריזות פטריות שי-טאקי של חוות תקוע
  • 200 גרם אטריות אודון
  • טבעות בצל ירוק
  • שומשום
לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן שומשום
  • 1/2 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס טחינה גולמית
  •  3 כפות שומשום
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומניחים בצד.
  2. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות (ללא הרגל) ובמחבת נונסטיק רחבה מקפיצים אותן עד להשחמה
  3. מוסיפים את הרוטב ומערבבים יחד דקה-שתיים
  4. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות עד להתרככות
  5. מקשטים בטבעות בצל ושומשום ומגישים