פילה דג ים מאודה במרינדת כורכום

רכיבים:
  • 2 יחידות פילה דג ים (לברק/בורי למשל)
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1/2 כף כורכום מגורר דק
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 4-3 גבעולי טימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כף סילאן
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 2 יחידות פילה דג ים (לברק/בורי למשל)
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1/2 כף כורכום מגורר דק
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 4-3 גבעולי טימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כף סילאן
  • 1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה:

מחצצים תנור ל-180 מעלות

להכנת המרינדה מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הדג.

מניחים על משטח עבודה נייר אפייה, מניחים במרכזו את פילה הדג, יוצקים מהמרינדה, וסוגרים את קצוות נייר האפייה משני הצדדים כמו סוכריה.

מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ- 25 דקות.