פיצה עם מיקס פטריות אקזוטיות

בצק פיצה מהיר לימים שאין זמן לחכות שהבצק יתפח
עם מגוון פטריות אקזוטיות שכל אחת בטעם קצת שונה ומרקם אחר.
משדרג את הפיצה למקומות אחרים!

מאת: בר פיירמן

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול/אפייה: 29 דקות

זמן כולל: 90 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2 פיצות

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • 1 קילו קמח לבן/קמח פיצה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח

לרוטב:

  • פחית עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כף סוכר
  • קורט מלח ופלפל
  • כפית אורגנו יבש
  • 2 שיני שום
  • 3-2 עלי בזיליקום

לתוספות:

  • 1 חבילת מיקס פטריות אקזוטי
  • חצי כוס גבינת מוצרלה
  • חצי כוס גבינת פרמז׳ן
  • 1 קילו קמח לבן/קמח פיצה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח

לרוטב:

  • פחית עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כף סוכר
  • קורט מלח ופלפל
  • כפית אורגנו יבש
  • 2 שיני שום
  • 3-2 עלי בזיליקום

לתוספות:

  • 1 חבילת מיקס פטריות אקזוטי
  • חצי כוס גבינת מוצרלה
  • חצי כוס גבינת פרמז׳ן
אופן ההכנה:

מכניסים את כל רכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים 7 דקות עד שהבצק מתאחד (הבצק לא אמור להיות דביק). מעבירים לקערה ומתפיחים 10-15 דקות.
מחממים את התנור ל 240 מעלות
מכינים את הרוטב- מעבדים את כל רכיבי הרוטב באמצעות בלנדר מוט לרוטב אחיד.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל 2 כדורים שווים. מרדדים כל כדור לעיגול בגודל פיצה משפחתית ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים מעל רוטב, מפזרים גבינות ומעל את הפטריות ואופים כ 20 דקות.

מוצרים במתכון זה: