זמן הכנה: 3 דקות
זמן בישול/אפייה: 7 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 1-2 מנות
כשרות: פרווה/צמחוני
רכיבים:
- חבילת פטריות מאי-טאקי
לטמפורה:
- 1 כוס קמח לבן
- חצי כוס קורנפלור
- כפית אבקת אפייה
- כפית אבקת סודה לשתייה
- ביצה גדולה
- 1 כוס מים
- חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים של הטמפורה יחד עד לקבלת בלילה חלקה.
בינתיים מחממים בסיר קטן שמן עמוק לטיגון.
טובלים את "זר" פטריות המאי-טאקי בשלמותו בטמפורה שלנו וזורקים ישירות לשמן עד שהפטריות מקבלות צבע זהוב יפיפה. מוציאים לרשת כדי לשמור על הקריספיות.
הצעת הגשה – מערבבים יחד 2 כפות מיונז וכפית סרירצ'ה לקבלת רוטב איולי פשוט וקל שמתאים בול ליד המנה!