קפירינייה ליים

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 יחידות ליים גדולות או 3 בינוניות
  • 8 כפות סוכר דקלים
  • 2 יחידות עשב לימון
  • 320 מ"ל קשאסה
  • 2 יחידות ליים גדולות או 3 בינוניות
  • 8 כפות סוכר דקלים
  • 2 יחידות עשב לימון
  • 320 מ"ל קשאסה
אופן ההכנה:

קוטמים כל יחידת ליים משני צדיה, חוצים לחצי ומוציאים את הליבה הפנימית, פורסים ל 6 פיסות ומניחים בתוך כוס אולד פאשן קפואה.

מוסיפים 4 פרוסות עשב לימון, מפזרים מעל 2 כפות סוכר דקלים, מרסקים בעזרת עלי עד לשחרור כל המיצים והשמנים האתריים מהליים.

ממלאים את הכוס בקרח שבור, מוזגים 80 מ"ל קשאסה, מעבירים לשייקר, מנערים היטב ומחזירים בחזרה לכוס

לחיים!