זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 30 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 2 חבילות פטריות מלך היער
- 1/2 כוס קמח
- 1 ביצה
- 1 כוס פירורי לחם
- חופן עלי כוסברה קצוצים
- שמן לטיגון
לרוטב כוסברה-נענע:
- צרור עלי כוסברה
- 1/4 כוס עלי נענע ומופרדים
- 1/4 פלפל ירוק חריף
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 שן שום
- 2 כפיות סוכר
- מלח, פלפל שחור
- 1 כף שורש ג'ינג'ר
- שמן קנולה
אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת המטבל- מרסקים במעבד מזון את כל מרכיבי המטבל. טועמים ומתקנים תיבול. משאירים בצד. מומלץ להכין מראש ולקרר. עד 3 ימים במקרר.
מערבבים את פירורי הלחם והכוסברה הקצוצה.
קוטמים את קצה הפטרייה התחתון ופורסים לאורך ל-3 פרוסות. טובלים בקערת הקמח ומנערים מעודפי קמח מיותרים, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם. מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.
מגישים את השניצל הפטריות לצד ברוקולי חלוט והמטבל.