

צילום: שרית גופן
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 15 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 2 ראשי אנדיב לבן/אדום
- 500 גרם תמרים מגולענים ללא חרצנים
- 50 גרם צימוקים שחורים
- 150 גרם אגוזי מלך
- 1/2 כפית קינמון
- 1 תפוח עץ מגורד על פומפייה גסה
- 50 גרם שורש ג'ינג'ר מגורד על פומפייה דקה
- 2 כפות גדושות סילאן
- 1/2 כוס יין אדום מתוק
לקישוט: 50 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
אופן ההכנה:
מערבבים את רכיבי החרוסת ומניחים במקרר למשך שעה לספיגת טעמים.
בידיים רטובות מגלגלים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומצפים באגוזים הקצוצים.
מפרידים את ראשי האנדיב לעלים ומסדרים בצלחת הגשה בצורה נאה. מניחים בכל עלה טראפל חרוסת ומגישים.