
צילום: שרית גופן
רכיבים:
- חבילת גזרים
- 2 כפות סילאן
- כף רוטב סויה
- 2 כפות שמן זית
- 2-3 ס"מ ג'ינג'ר טרי
להגשה:
- מעט שומשום קלוי
- מעט קצח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 190 מעלות
קולפים את הגזרים ומשאירים את הקצוות (למראה אותנטי..)
מכינים את המרינדה- בקערה מערבבים סילאן, רוטב סויה ושמן זית, קוצצים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות ומערבבים היטב.
מערבבים את הגזרים היטב ברוטב ומסדרים בתבנית אפייה עם יתרת הרוטב מעל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ 30 דקות או עד לריכוך. מידי פעם מרטיבים את הגזרים ברוטב. מסירים את רדיד האוליניום ואופים 15 דק נוספות לקבלת גוון שחום.
לפני ההגשה- מברישים שוב את הגזרים ומפזרים שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור.