
רכיבים:
- 1 גליל גבינת עזים
- 4 עגבניות לחות, פרוסות לרצועות
- צרור על בזיליקום
- 1 חציל קלוי (כ-10 פרוסות בערך)
- שמן זית
אופן ההכנה:
פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות בעובי אחיד של חצי ס"מ (אפשר בסכין חדה או במנדולינה), מורחים מעט שמן זית על כל פרוסה וצולים על מחבת פסים לוהטת, כ 2-3 דקות מכל צד. אפשר גם לקלות את החצילים בתנור ב 180 מעלות בערך 20 דקות. מברישים מידי פעם בשמן והופכים כשמזהיב. מצננים.
מניחים את פרוסות החצילים המטוגנות על משטח העבודה, פורסים את גליל הגבינה לכ- 10 מטבעות (לפי כמות פרוסות החצילים), מניחים בקצה כל חציל פרוסת גבינת עזים, עלה בזיליקום ושתי רצועות עגבניות לחות ומגלגלים.
לפני ההגשה מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.