מרק פטריות שי-טאקי, אטריות ובאקצ'וי

רכיבים:
  • כף שמן שומשום
  • 2 כפות שמן רגיל
  • 3-2 בצלצלי שאלוט
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 קופסאות פטריות שי-טאקי טריות קצוצות
  • 1 ליטר מים/ ציר עוף/ ירקות
  • 2 כפות סויה
  • 2 עלי דפנה
  • 1חזה עוף מבושל קרוע לרצועות (אופציונלי)
  • 2 ראשי באקצ'וי קצוץ גס
  • חבילה כוסברה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • איטריות מבושלות (עפ הוראות היצרן)
  • כף שמן שומשום
  • 2 כפות שמן רגיל
  • 3-2 בצלצלי שאלוט
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 קופסאות פטריות שי-טאקי טריות קצוצות
  • 1 ליטר מים/ ציר עוף/ ירקות
  • 2 כפות סויה
  • 2 עלי דפנה
  • 1חזה עוף מבושל קרוע לרצועות (אופציונלי)
  • 2 ראשי באקצ'וי קצוץ גס
  • חבילה כוסברה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • איטריות מבושלות (עפ הוראות היצרן)
אופן ההכנה:

מחממים בסיר את השמנים מוסיפים בצלצלי שאלוט ומטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב עד שמתחיל להזהיב מעט. מוסיפים את השום והפטריות ומטגנים 5-4 דקות. מוסיפים את הציר, הסויה ועלי הדפנה ומבשלים כ-10 דקות (במידה ומוסיפים עוף מוסיפים אותו בשלב זה ומבשלים 3-2 דקות עד שיתחמם בלבד).
מוסיפים את הבאקצ'וי ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את הכוסברה והאיטריות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכבים את הלהבה, ממתינים 5 דקות טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. ומגישים.