משקה אנרגיה ביתי – בוסטר ג'ינג'ר וכורכום

5 דקות הכנה של משקה ג ינג'ר וכורכום, ויש לכם בוסט אנרגיה טבעי, בריא וביתי.
אנחנו הרי כבר לא צריכים לספר על האיכויות של ג'ינג'ר וכורכום טריים

מאת: בר פיירמן

טיפים:

  • ניתן לאכסן במקרר בבקבוקים קטנים (מנה בבקבוק) או בבקבוק אחד גדול ולמזוג מנת צ'ייסר.
  • ניתן להקפיא בקוביות קרח גדולות (מושלם בקיץ).
  • נשמר במקרר עד 5 ימים.

זמן הכנה: 5 דקות

זמן כולל: 5 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2-6 מנות

כשרות: פרווה/טבעוני

רכיבים:

  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 ס"מ שורש כורכום טרי
  • מיץ סחוט טרי מחצי לימון
  • מיץ סחוט טרי מחצי תפוז
  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 ס"מ שורש כורכום טרי
  • מיץ סחוט טרי מחצי לימון
  • מיץ סחוט טרי מחצי תפוז
אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים יחד את הג'ינג'ר והכורכום.

מעבירים את כל התכולה לתוך בד\חיתול וסוחטים היטב את הנוזלים לתוך קערה.

לתוך הקערה סוחטים את הלימון והתפוז ומעבירים לבקבוקים קטנים.

שומרים במקרר!

טיפים:

  • ניתן לאכסן במקרר בבקבוקים קטנים (מנה בבקבוק) או בבקבוק אחד גדול ולמזוג מנת צ'ייסר.
  • ניתן להקפיא בקוביות קרח גדולות (מושלם בקיץ).
  • נשמר במקרר עד 5 ימים.