סירות אנדיב אדום במילוי סביצה סלמון ופירות אדומים

רכיבים ל 6-4 מנות:
  • 2 ראשי אנדיב אדומים מופרדים לעלים
  • 250 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות
  • 2 כפות כוסברה קצוצה גס
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 1/2 פלפל צ'ילי פרוס
  • 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 מנגו חתוך קוביות קטנות
  • 2 כפות פירות אדומים (רימון/פטל/תות)
  • 3-2 כפות מיץ לימון/ליים
  • 1 כף שמן שומשום/זית
  • מלח גבישי, פלפל גרוס
  • 2 ראשי אנדיב אדומים מופרדים לעלים
  • 250 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות
  • 2 כפות כוסברה קצוצה גס
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 1/2 פלפל צ'ילי פרוס
  • 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 מנגו חתוך קוביות קטנות
  • 2 כפות פירות אדומים (רימון/פטל/תות)
  • 3-2 כפות מיץ לימון/ליים
  • 1 כף שמן שומשום/זית
  • מלח גבישי, פלפל גרוס
אופן ההכנה:

מסדירים את עלי האנדיב על כלי הגשה.

מערבבים את רכיבי הסביצ'ה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. בעזרת כפית ממלאים את הסירות בסביצ'ה ומגישים מיד.

ניתן להכין את כל רכיבי הסביצ'ה חתוכים (בנפרד) מראש כמה שעות לפני, שנייה לפני ההגשה לערבב הכל, למלא ולהגיש.