

זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
זמן כולל: 25 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 2 ראשי אנדיב לבן
- 1 ראש אנדיב אדום
- 200 גרם גבינת חלומי, חתוכה לקוביות
- 2 נקטרינות פרוסות
- כ-15 עלי נענע
- חופן גרעיני דלעת
לרוטב הדרים:
- מיץ מ½ תפוז
- 3 כפות שמן זית
- כפית חרדל דיז'ון חלק
- כף מייפל איכותי
- כפית שטוחה מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מפרידים את עלי האנדיב ומשרים אותם בקערה עם מי קרח למשך 10 דקות. מסננים ומייבשים היטב.
במחבת עם מעט שמן זית, צורבים את קוביות החלומי כ- 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.
מרכיבים את הסלט בצלחת גדולה או בקערה: מניחים את עלי האנדיב, מוסיפים את עלי הנענע, קוביות החלומי, פרוסות הנקטרינה וגרעיני הדלעת.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומזלפים מעל