צילום: שרית גופן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
זמן כולל: 25 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4 מנות
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 500 ג' (חבילה) אטריות אורז מלא
- 1 מגשית פטריות שי-מג'י
- 3 כוסות כרוב לבן וסגול, קצוץ לרצועות דקות
- 1 גזר, מגורר
- כפית שורש ג'ינג'ר טרי, קצוץ
- כפית כוסברה (או נענע) מיובשת
- 200 גרם טופו, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
- 2 כוסות נבטים סיניים
- 3 כפות צ'ילי מתוק
- כף סויה
לעיטור: 4 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה:
מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
מחמים את שמן זית בווק (או במחבת עמוקה) ומוסיפים את הכרוב והגזר, מטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הג'ינג'ר ופטריות השי-מג'י, מערבבים ומוסיפים את הטופו והנבטים, מבשלים עד לריכוך. מוסיפים את הכוסברה, הצ'ילי והסויה ומערבבים. מוסיפים את אטריות האורז, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
זורים בצל ירוק קצוץ ומגישים.