פסטה פנה ברוטב קרם קוקוס

מאת: אוהד קורי, ''קפה לואיז''

רכיבים ל-4 מנות:
  • 500 ג' פסטה מקמח מלא (שקית אחת)
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 מגשית פטריות חצוצרה זהובה, קצוצות גס
  • 1 כרישה, פרוסה לטבעות
  • 1 בצל ירוק, פרוס לטבעות
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • מלח, פלפל
  • שמן זית לטיגון
  • 500 ג' פסטה מקמח מלא (שקית אחת)
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 מגשית פטריות חצוצרה זהובה, קצוצות גס
  • 1 כרישה, פרוסה לטבעות
  • 1 בצל ירוק, פרוס לטבעות
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • מלח, פלפל
  • שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:

חולטים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

מטגנים מעט את הג'ינג'ר בשמן זית, מוסיפים כרישה, מקפיצים עד לריכוך ואידוי ומוסיפים את פטריות החצוצרה הזהובה, מיד מוסיפים למחבת את חלב הקוקוס, הסילאן והפסטה ומתבלים במלח ובפלפל. מבשלים על להבה נמוכה עד לצמצום הרוטב, אך לא יותר מדי, כי הפטריות מאבדות מצבען הצהוב בבישול ארוך.

הגשה: מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה ומעטרים בבצל ירוק.