ארנצ'יני פטריות וגבינת גאודה מעושנת

רכיבים ל-10 כדורים:

בלילה:

  • 2 כפות חמאה
  • 10 בצלי שאלוט קלופים וקצוצים
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חבילת פטריות שיטאקי חתוכות לפרוסות
  • חבילת פטריות פטריות יער קצוצות
  •  100 גר׳ גאודה מעושנת קצוצה
  • 200 גר׳ גאודה קלאסית קצוצה
  • 2  כפות יוגורט כבשים
  •  2 כוסות אורז מבושל (לא משנה איזה)
  • חצי צרור פיטרוזליה קצוצה
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • 3 ביצים גדולות

בלילה:

  • 2 כפות חמאה
  • 10 בצלי שאלוט קלופים וקצוצים
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חבילת פטריות שיטאקי חתוכות לפרוסות
  • חבילת פטריות פטריות יער קצוצות
  •  100 גר׳ גאודה מעושנת קצוצה
  • 200 גר׳ גאודה קלאסית קצוצה
  • 2  כפות יוגורט כבשים
  •  2 כוסות אורז מבושל (לא משנה איזה)
  • חצי צרור פיטרוזליה קצוצה
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • 3 ביצים גדולות
אופן ההכנה:

מחממים חמאה במחבת ומטגנים את בצלצלי השאלוט עד להתרככות והשחמה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה.

מוסיפים את יתר הרכיבים, מערבבים היטב. מכדררים כדורים בגודל כדור פינג פונג ומעבירים להתייצבות בקירור.

בזמן הזה יש להכין:

בקערה 200 גר׳ פירורי לחם

בקערה 4 ביצים גדולות טרופות

כוס שמן לטיגון במחבט.

את הכדורים שיצרנו יש לעטוף בביצה טרופה ואז בפירורי הלחם והניח בשמן הרותח על אש בינונית ולצרוב מכל הצדדים, להעביר לנייר סופג ולהגיש חם!