ברד פודינג מלוח של פטריות שי-טאקי וגבינות

מאפה עשיר ומנחם שאוכלים בקערה עם כף

רכיבים לתבנית 20/30:
  • 1 חלה (רצוי מרובעת)
  • 100 גרם פטריות שי- טאקי פרוסות ללא הרגל
  • 1/2 כוס עגבניות לחות קצוצות דק
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם גבינת פרמזן או פקורינו מגוררת
  • 1 חלה (רצוי מרובעת)
  • 100 גרם פטריות שי- טאקי פרוסות ללא הרגל
  • 1/2 כוס עגבניות לחות קצוצות דק
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם גבינת פרמזן או פקורינו מגוררת
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, העגבניות המיובשות והפטריות עד להזהבה.

פורסים את החלה לפרוסות ולאחר מכן לחצאים ומסדרים בתבנית כך שהפרוסות ישכבו אחת על השניה מעט בזוית.

טורפים בקערה ביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל, ומוסיפים את תערובת הפטריות.

יוצקים את הבלילה על פרוסות החלה, מפזרים גבינה מגורדת ואופים כ-30 דקות או עד להזהבה.