חמאת שום פנינה שחור

הוא 100% טבעי, מכיל פי 5 נוגדי חמצון משום רגיל והוא גם תוספת משגעת לחמאה!
חמאת שום פנינה שחור מ-4 מרכיבים בלבד!

מאת: רות אוליבר

טיפים:
  • תוספת של מעט עישבי תיבול טריים או לחילופין גרדת לימון יוסיפו למראה וגם לטעם
  • לפני ההגשה מומלץ להוציא את החמאה לטמפרטורת החדר להתרככות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 120 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כפית דבש (אופציונאלי)
  • 6-4 שיני שום פנינה שחור קצוץ דק
  • 1 כפית מלח גס
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כפית דבש (אופציונאלי)
  • 6-4 שיני שום פנינה שחור קצוץ דק
  • 1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:

במעבד מזון מערבלים את החמאה והדבש עד שהחמאה הופכת קרמית, אוורירית ובהירה.

מוסיפים את השום השחור והמלח ומממשיכים לערבל עד לאיחוד.

מעבירים לכלי הגשה נאים ומצננים עד להתייצבות.

מגישים לצד באגט טרי או לחם כפרי.

טיפים:
  • תוספת של מעט עישבי תיבול טריים או לחילופין גרדת לימון יוסיפו למראה וגם לטעם
  • לפני ההגשה מומלץ להוציא את החמאה לטמפרטורת החדר להתרככות