

זמן הכנה: 25 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 45 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: חלבי/צמחוני
רכיבים:
- ½ חבילת בייבי ברוקולי משפחתי
- 1 ביצה
- 3 כפות גבינה מגורדת
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
מבשלים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ-10 דקות ומעבירים ישירות למי קרח. לבלנדר מזון מוסיפים את הברוקולי ביחד עם ביצה, גבינה מגורדת, מלח ופלפל שחור. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. מחממים תנור ל-180 מעלות. על גבי תבנית עם נייר אפייה מוזגים כשליש מהבלילה ומסדרים בעזרת כף לקבלת צורת עיגול שטוח יחסית (לא מאוד דק שלא יקרע לאחר האפייה). ממשיכים עם יתרת הבלילה ואופים במשך 20 דקות. מצננים מעט וממלאים בירקות/ גבינה/ חלבון לבחירתכם
![]()
![]()




