מוקפץ טבעוני – מושלם!

מאת: רונית טברון

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 25 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:

 

  • חבילת באק צ'וי
  • חבילת טופו חתוך לקוביות מעורבב בכף קורנפלור
  • חבילת פטריות טריו אקזוטי קצוצות גס
  • גזר בינוני חתוך למקלונים
  • שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 5-4 שיני שום קצוצות
  • פלפל צ'ילי קצוץ
  • חבילת אטריות אורז מבושלות לפי הוראות יצרן
  • 5-4 בצלים ירוקים
  • ראש בינוני של חסה רומית
  • 3 כפות שמן קנולה לטיגון

תיבול:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • כף מירין
  • כף רוטב הויסין
  • כף חומץ אורז
  • כף מירין
  • כף שמן שומשום
  • שומשום שחור להגשה
  • חבילת באק צ'וי
  • חבילת טופו חתוך לקוביות מעורבב בכף קורנפלור
  • חבילת פטריות טריו אקזוטי קצוצות גס
  • גזר בינוני חתוך למקלונים
  • שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 5-4 שיני שום קצוצות
  • פלפל צ'ילי קצוץ
  • חבילת אטריות אורז מבושלות לפי הוראות יצרן
  • 5-4 בצלים ירוקים
  • ראש בינוני של חסה רומית
  • 3 כפות שמן קנולה לטיגון

תיבול:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • כף מירין
  • כף רוטב הויסין
  • כף חומץ אורז
  • כף מירין
  • כף שמן שומשום
  • שומשום שחור להגשה
אופן ההכנה:

מחממים ווק על להבה גבוהה ומוסיפים את הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והגזר ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הטופו ומקפיצים עד להזהבה.

מוסיפים את הרטבים לווק ומערבבים היטב.

מוסיפים את הירקות לפי הסדר: באק צ'וי, פטריות, בצל ירוק, חסה, אטריות אורז ולערבב תוף כדי הקפצה.

טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם רוטב סויה.

מפזרים שומשום שחור ומגישים חם