

זמן הכנה: 80 דקות
זמן בישול/אפייה: 35 דקות
זמן כולל: 115 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: פרווה
רכיבים:
- חבילת טופו חתוך לקוביות
- 3 כפות סויה
- 2 כפות טריאקי
- חבילת אפונת שלג
- ½ חבילת אטריות אורז (את אטריות האורז יש להשרות כשעתיים בכלי עם מים לפני שימוש)
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות
- ⅔ גזרים חתוכים לקוביות
- כוס אגוזי קשיו קלויים
- מעט שמן לטיגון
לרוטב:
- ⅓ כוס סויה
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות סוכר חום
- ½ כפית רוטב סריאצ׳ה ( אפשר כמובן יותר או פחות לפי האהבה לחריף)
- ½ כוס מים
אופן ההכנה:
בקערה שמים את קוביות הטופו, 3 כפות הסויה ו-2 כפות הטריאקי, מערבבים ומשאירים להשריה של שעה במקרר.
במחבת/סיר רחב עם מעט שמן מטגנים אותן כמה דקות עד להזהבה ומניחים בצד. מנגבים מעט את הסיר, מוסיפים טיפה שמן ומטגנים את הבצל 3-2 דקות. מוסיפים את הגזרים, מערבבים ומכסים ל 10-8 דקות עד שהגזרים מעט מתרככים.
מכינים את הרוטב- שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את אטריות האורז ואת הרוטב, מערבבים וממשיכים בבישול 4-3 דקות עד שהאטריות התרככו. מוסיפים את הטופו ומערבבים. מוסיפים את אפונת השלג (אחרי שהסרנו את הקצוות ואת הסיב) וממשיכים לבשל עוד 5-4 דקות.
מפזרים את אגוזי הקשיו מעל ומגישים