מטבל תירס מתוק וגבינות (קורן דיפ)

מתבל תירס מפנק ומושחת בטירוף
מלא בטעמים ומרקמים שמתפוצצים בפה
הכינו את הנאצ'וס!

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 6-4 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:

 

  • מעט שמן לטיגון
  • 4 בצלים לבנים/6 בצלצלי שאלוט חתוכים לרצועות
  • 2 פלפל חלפיניו (לא חובה)
  • 2 קלחי תירס לבן סופר מתוק
  • 2 קלחי תירס צהוב סופר מתוק
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • מלח לפי הטעם
  • 3 כפות גבינת שמנת
  • 1/4 כוס גבינת מוצרלה
  • 1/4 כוס גבינת צ׳דר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה לבישול
  • מעט שמן לטיגון
  • 4 בצלים לבנים/6 בצלצלי שאלוט חתוכים לרצועות
  • 2 פלפל חלפיניו (לא חובה)
  • 2 קלחי תירס לבן סופר מתוק
  • 2 קלחי תירס צהוב סופר מתוק
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • מלח לפי הטעם
  • 3 כפות גבינת שמנת
  • 1/4 כוס גבינת מוצרלה
  • 1/4 כוס גבינת צ׳דר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה לבישול
אופן ההכנה:

במחבת מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את החלפיניו והתירס ומבשלים 3-2 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים ואת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את הגבינות ואת השמנת ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומנמתחת היטב.

מעבירים לכלי הגשה ומפזרים כוסברה קצוצה, טבסקו (לא חובה) ועוד קצת חלפיניו (גם לא חובה).

טובלים עם קרקרים או נאצ׳וס ואין טעים כזה!