ניוקי פטריות שי-מג'י ועגבניות לחות

ארוחה זריזה עשירה בטעמים במינימום מאמץ!

לרכישת רכיבי המנה:

לרכישת רכיבי המנה:
רכיבים ל- 2 מנות:
  • 50 גרם חמאה
  • חבילה פטריות שי-מג'י לבנות או חומות
  • חבילה (500 גרם) ניוקי
  • חופן עגבניות לחות
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פרמזן מגורר
  • 50 גרם חמאה
  • חבילה פטריות שי-מג'י לבנות או חומות
  • חבילה (500 גרם) ניוקי
  • חופן עגבניות לחות
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פרמזן מגורר
אופן ההכנה:

מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן. מזלפים שמן זית מערבבים ומניחים בצד.

ממיסים חמאה במחבת מוסיפים את הפטריות והעגבניות ומקפיצים כ-3 דקות. מוסיפים את הניוקי והשמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים עד לרתיחה. זורים פרמזן מגורר מערבבים ומגישים