סלט פסטה, פטריות מלך היער ובולגרית

רכיבים ל 3-2 מנות:

 

  • 2 יחידות פטריות מלך היער
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • כוס עגבניות שרי חצויות
  • 4 בצלצלי שאלוט פרוסים לרבעים
  • 2 כוסות פסטה מוכנה בצורה שאוהבים
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • כוס עלי בזיליקום\ אורגנו טריים
  • 4 כפות עירית קצוצה
לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות עלי טימין טריים
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 2 יחידות פטריות מלך היער
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • כוס עגבניות שרי חצויות
  • 4 בצלצלי שאלוט פרוסים לרבעים
  • 2 כוסות פסטה מוכנה בצורה שאוהבים
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • כוס עלי בזיליקום\ אורגנו טריים
  • 4 כפות עירית קצוצה
לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות עלי טימין טריים
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות.

פורסים את רגלי הפטריות לעיגולים ומניחים בקערה עם עגבניות השרי והשאלוט, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח גס ומערבבים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים כ-25 דקות עד להשחמה. מצננים.

מערבבים את הירקות הצלויים עם הפסטה, הבזיליקום והעירית. מערבבים את רכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט.

מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים גבינה בולגרית ומגישים.