פסטה קייצית של זוקיני, נענע וליים

מאת: רות אוליבר

רכיבים ל-4 מנות:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 זוקיני ירוק
  • 2 זוקיני צהוב
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • 1 קופסא ביבי מוצרלה
  • 1 ליים מיץ וגרדה
  • עלים מ 10 גבעולי נענע
  • להגשה: פרמזן
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 זוקיני ירוק
  • 2 זוקיני צהוב
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • 1 קופסא ביבי מוצרלה
  • 1 ליים מיץ וגרדה
  • עלים מ 10 גבעולי נענע
  • להגשה: פרמזן
אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת הקושי הרצויה.

פורסים את הזוקיני הצהוב והירוק לפרוסות דקות ע"י קולפן ומניחים בקערה.

מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הזוקיני, השום, הפלפל החריף ומקפיצים 4-3 דקות עד שהזוקיני מתחמם ומזהיב קלות.

מוסיפים את הפסטה המוכנה ומתבלים במלח, פלפל שחור, גבעולי נענע ומערבבים. מפזרים מלח גס, ביבי מוצרלה, מיץ וגרדת ליים ומערבבים, מפזרים פרמזן בנדיבות ומגישים מיד.