עלי אנדיב ממולאים בסלט תפוחי עץ, סלרי ואגוזי מלך

מנת פתיחה נהדרת או כמנה קלה לאירוח, פריכה ועשירה בטעמים ומרקמים.

מאת: נעמה רן

רכיבים:
  • 3 תפוחי עץ
  • 3-2 ראשי אנדיב
  • 1 מקל סלרי (גבעול ועלים)
  • 5 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
  • מיץ לימון/ ליים
  • 150 ג' גבינת רוקפור
  • 3 תפוחי עץ
  • 3-2 ראשי אנדיב
  • 1 מקל סלרי (גבעול ועלים)
  • 5 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
  • מיץ לימון/ ליים
  • 150 ג' גבינת רוקפור
אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ויוצקים את הלימון/ ליים, מוסיפים סלרי, אגוזי מלח, מלח, פלפל ולימון ומערבבים.

מפרידים את עלי האנדיב ומסדרים על כלי הגשה, ממלאים בסלט ומניחים פרוסה דקה של גבינת רוקפור או גבינה חריפה אחרת בכל עלה.