מתכון לפיצה: מתכון מהיר עם תוספות מיוחדות

פיצה ביתית מדהימה שמכינים ברבע שעה, עם תוספות וטעמים כמו במסעדה!
אף אחד לא יאמין כמה שזה קל להכנה.

👈🏼לצפייה בסרטון ההכנה – הקליקו כאן👉🏼

טיפים :
  • לחיסכון משמעותי בזמן ניתן לרכוש אריזת בצלצלי שאלוט קלופים
  • לגרסה טבעונית השתמשו בגבינות טבעוניות בסגנון צהובה\מוצרלה, ויוגורט סויה טבעוני.
  • לספורטאים שבנינו – ניתן להשתמש ביוגורט PRO ותקבלו פיצה עשירה בחלבון.

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

זמן כולל: 40 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4-5 מנות

כשרות: חלבי / טבעוני

רכיבים :

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 400 מ״ל יוגורט
  • כפית מלח
  • כף שמן זית
  • כוס רוטב פיצה
  • גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • חבילת פטריות שי-מג'י
לשאלוט:
  • 4 כפות חמאה או שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ענפי טימין
  • 15 בצלצלי שאלוט שלמים, קלופים ובלי שורש
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 400 מ״ל יוגורט
  • כפית מלח
  • כף שמן זית
  • כוס רוטב פיצה
  • גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • חבילת פטריות שי-מג'י
לשאלוט:
  • 4 כפות חמאה או שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ענפי טימין
  • 15 בצלצלי שאלוט שלמים, קלופים ובלי שורש
אופן ההכנה:

מכינים השאלוט-

מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים את השאלוט על להבה נמוכה מאוד כ-20 דקות, עד שהם מתרככים ומזהיבים.

מוסיפים את הסוכר והמלח, מערבבים היטב ומטגנים עד שכל הסוכר נמס והבצלים מצופים היטב.

מכינים את הבצק-

מערבבים את הקמח, היוגורט, המלח בקערה עד שנוצר בצק אחיד וגמיש.

מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לצורת עיגול/מלבן.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את הגבינה, בצלצלי השאלוט המקורמלים והפטריות ואופים כ- 15 דקות או עד להזהבת השוליים.

👈🏼לצפייה בסרטון ההכנה – הקליקו כאן👉🏼

טיפים :
  • לחיסכון משמעותי בזמן ניתן לרכוש אריזת בצלצלי שאלוט קלופים
  • לגרסה טבעונית השתמשו בגבינות טבעוניות בסגנון צהובה\מוצרלה, ויוגורט סויה טבעוני.
  • לספורטאים שבנינו – ניתן להשתמש ביוגורט PRO ותקבלו פיצה עשירה בחלבון.