פלאפל פטריות שי-טאקי

קציצות רכות ועשירות בטעם. גם בגרסה אפויה.
מדהימות בפיתה עם סלט וטחינה או מוגשות בארוחה חלבית לצד לחם, סלט וחמוצים.

רכיבים לכ- 20 כדורים:
  • 300 גרם פטריות שי-טאקי קצוצות במעבד מזון ללא הרגל
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס מוצרלה מגורדת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כף כמון
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה
  • 300 גרם פטריות שי-טאקי קצוצות במעבד מזון ללא הרגל
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס מוצרלה מגורדת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כף כמון
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה
אופן ההכנה:

טוחנים יחד פטריות, בצל ופטרוזיליה, מערבבים עם שאר המרכיבים עד ליצירת מסה שנוחה לכידרור, אם יש צורך מוסיפים עוד ביצה או פירורי לחם.

מטגנים בשמן קנולה או אופים בתנור עד להשחמה.

מגישים בפיתה עם סלט ירקות וטחינה.