פסטה פטוצ'יני ברוטב פטריות שי-טאקי ושמנת

מאת: ליאור משיח ''lioroooosh''

רכיבים:
  • 100 גר' חמאה
  • 2 אריזות פטריות שי-טאקי של חוות תקוע
  • 3 שיני שום כתושות
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • חופן עלי תרד שטופים
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 3/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • פסטה פטוצ'יני יבשה
  • 100 גר' חמאה
  • 2 אריזות פטריות שי-טאקי של חוות תקוע
  • 3 שיני שום כתושות
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • חופן עלי תרד שטופים
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 3/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • פסטה פטוצ'יני יבשה
אופן ההכנה:
  1. מסירים את רגלי הפטריות וחוצים אותן, חוץ מהקטנות אותן אפשר להשאיר שלמות.
  2.  במחבת ממיסים 100 גרם חמאה עד לביעבוע, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה
  3. מוסיפים את השום ומיד אחריו את השמנת (כדי שהשום לא יישרף). מבשלים את השמנת, נותנים לה מעט להצטמצם.
  4. מוסיפים את התבלינים ומורידים מהאש.
  5. מרתיחים סיר מים עם כף מלח. כשהמים רותחים מכניסים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  6. כשהפסטה מוכנה ”אל-דנטה", מעבירים את הפסטה אל המחבת של הרוטב, יחד עם כף ממי הבישול (העמילנים במים עושים נהדר לרוטב)
  7. מוסיפים 2 כפות פרמזן מגוררת וחופן עלי תרד שטופים ומערבבים היטב.