פסטה פפרדלה ופטריות, ברוטב שום ולימון

פסטה פפרדלה בקלאס ובאפס מאמץ עם מלא פטריות אקזוטיות ברוטב שומי- לימוני מטריף
אין ספק שהפטריות עושות פה את כל השואו..

מאת: בר פיירמן

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4-3 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • חבילת פסטה פפרדלה
  • 4-3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • גרידת לימון
  • 2 שיני שום חתוך לפרוסות
  • חופן צלפים
  • 3 בצלצלי שאלוט פרוסים לרצועות
  • חבילת פטריות שי-מג'י מופרדות מהבסיס
  • חבילת פטריות שיטאקי פרוסות
  • חבילת פטריות מלך היער פרוסות
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • חבילת פסטה פפרדלה
  • 4-3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • גרידת לימון
  • 2 שיני שום חתוך לפרוסות
  • חופן צלפים
  • 3 בצלצלי שאלוט פרוסים לרצועות
  • חבילת פטריות שי-מג'י מופרדות מהבסיס
  • חבילת פטריות שיטאקי פרוסות
  • חבילת פטריות מלך היער פרוסות
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה פפרדלה לפי הוראות היצרן ומסננים.

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את השאלוט והשום עד להתרככות. מוסיפים את הפטריות והצלפים ומטגנים עד להשחמת הפטריות. מוסיפים את הפסטה, מתבלים במלח פלפל, מיץ לימון וגרידת לימון וטועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים!