קרקר קריספי שאלוט וגבינה

זה נראה תמים אבל ברגע שטועמים - אי אפשר להפסיק!

מאת יעל קצב

טיפ: יש לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 40 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • שקית קריספי שאלוט של חוות תקוע
  • 1 כוס פרמז'ן מגורד
  • 1 כוס פתיתי גבינה צהובה
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף אורגנו
  • מלח לפי הטעם
  • שקית קריספי שאלוט של חוות תקוע
  • 1 כוס פרמז'ן מגורד
  • 1 כוס פתיתי גבינה צהובה
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף אורגנו
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־180 מעלות.
מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה דקה בעובי של 2–3 מ”מ. אופים כ25–30 דקות עד שהקצוות זהובים ויפים.
מוציאים מהתנור וכשהקרקר עדיין רך חורצים בעדינות למלבנים או מעוינים.
כשמצטנן חותכים לגמרי.
מומלץ להגיש לצד ירקות חתוכים וגבינה

טיפ: יש לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר

מוצרים במתכון זה: