לרכישת רכיבי המנה:
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4 מנות
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 1 חבילה רביולי גבינות
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות שמן זית
- 3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
- 1 חבילה פטריות שימג'י חומות (מפורקות)
- 8-6 עלי מרווה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- מלח, פלפל שחור
- קורט אגוז מוסקט
- להגשה: פרמזן מגורר
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר גדול.
במקביל, ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה, מוסיפים את עלי המרווה מטגנים 3-2 דקות. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים כ 5 דקות עד שמתרככים.
מוסיפים את הפטריות מקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים שמנת, מתבלים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 4 דקות נוספות או עד שהרטוב מסמיך קלות.
מבשלים את הרביולי על פי הוראות היצרן.
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הרביולי למחבת, מוסיפים 3-2 כפות ממי בישול הפסטה, מתבלים במלח, מערבבים ומבשלים דקה-שתיים. מסירים מהאש, מפזרים פרמזן ומגישים.