ניוקי עם תרד ופטריות שי-מג'י

לרכישת רכיבי המנה:

לרכישת רכיבי המנה:
רכיבים ל-4 מנות:
  • 1 חבילה ניוקי
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 250 גרם דלעת חתוכה לקוביות 2 סמ
  • 1 כפית סוכר
  • 150 גרם (1חבילה) תרד
  • 1חבילה של פטריות שי-מגי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • להגשה- פרמזן
  • 1 חבילה ניוקי
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 250 גרם דלעת חתוכה לקוביות 2 סמ
  • 1 כפית סוכר
  • 150 גרם (1חבילה) תרד
  • 1חבילה של פטריות שי-מגי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • להגשה- פרמזן
אופן ההכנה:

מבשלים את הניוקי על פי הוראות היצרן.

בינתיים מחממים מחבת על אש בינונית,  מחממים שמן וחמאה ומטגנים את השום כדקה, מוסיפים את הדלעת והסוכר ומטגנים 5-4 דקות עד שהדלעת מתחילה להזהיב ולהתקרמל. מוסיפים את התרד ומטגנים דקותיים או עד שנפח התרד יורד. מוסיפים את פטריות השי-מג'י, מקפיצים דקה. מוסיפים את הניוקי המבושלים ומקפיצים מספר דקות עד שהניוקי מזהיבים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מעבירים לכלי הגשה, מגרדים בנדיבות פרמזן ומגישים.