פתיתים עם פטריות

מתכון פתיתים עם פטריות ובצל טעים ופשוט להכנה

רכיבים ל 6-4 מנות:
  • 4 כפות שמן זית או קנולה
  • 3 בלצלי שאלוט או 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 לקט להכנת תבשיל פתיתים ופטריות

 

  • מלח לפי הטעם
  • מעט פלפל
  • 400 מ"ל מים רותחים
  • 4 כפות שמן זית או קנולה
  • 3 בלצלי שאלוט או 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 לקט להכנת תבשיל פתיתים ופטריות

 

  • מלח לפי הטעם
  • מעט פלפל
  • 400 מ"ל מים רותחים
אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את תערובת הפתיתים, השום, המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים על להבה נמוכה למשך 6 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.

מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר וממתינים 5 דקות. מאווררים את הפתיתים ע"י ערבוב עם מזלג ומגישים.

  • ניתן להוסיף תבלינים ע"פ הטעם כגון כורכום, פפריקה, כמון וכו'.