זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
זמן כולל: 15 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 170 גרם פטריות יער
- 150 פטריות שי- מג'י חומות
- 100 גרם פטריות שי- טאקי
- 100 פטריות שינוקי
- 3 בצלים חתוכים לרצועות דקות
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כף כמון
- 1 כפית סומק
- 0.5 כפית כורכום
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת או ווק ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
בינתיים חותכים את הפטריות- פטריות יער ואלמוג היער חותכים לרצועות, פטריות שי- מג'י ושינוקי מפרידים את הפטריות על ידי חיתוך הבסיס השורשי ואת פטריות השי- טאקי פורסים לרצועות לאחר הסרת הרגל.
מוציאים את הבצל מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומקפיצים את כל הפטריות למשך כ-4 דקות.
מחזירים את הבצל למחבת יחד עם הפטריות ומתבלים תוך כדי המשך טיגון וערבוב.
אפשר לפזר מעט צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה בזמן ההגשה.