מתכונים לאירוח
אם אתם מארחים או מתארחים, משפחה או חברים על המתכונים הללו תגרפו שפע מחמאות! מתכונים שכולם אוהבים משודרגים ע"י שילוב חומרי גלם מיוחדים למנות מיוחדות וטעימות להפליא!
אתם תקצרו שלל מחמאות ושבחים והאורחים ייהנו מחוויה קולינרית מעוררת חושים, רק קחו בחשבון שהם לא ירצו ללכת.
אנחנו בחוות תקוע גאים בתוצרת החקלאית שלנו ושמחים להציע לכם מגוון ירקות ופטריות מיוחדים שיסייעו לכם להפוך כל מנה סטנדרטית לארוחה מרשימה, טעימה ומעניינת יותר.
אם ברצונכם לשדרג את המנות האהובות והמועדפות עליכם – כל שעליכם לעשות הוא לרכוש את חומרי הגלם המיוחדים שאנחנו מגדלים, מייבאים ומשווקים.
רעיונות למתכונים לאורחים
כולנו מחפשים מתכונים מקוריים ומיוחדים לאורחים כדי להרשים אותם ולהעניק להם אירוח נפלא וכיד המלך. יחד עם זאת, לא כדאי להסתבך עם מתכונים מורכבים מידי לכן אפשר לשדרג את המתכונים הרגילים שאנו אוהבים בעזרת פטריות, פירות, מוצרים וירקות מיוחדים המשווקים על ידי חוות תקוע.
בבואנו לבחור מתכונים לאירוח עלינו להתייחס לסוג ולמטרת האירוח, לכמות ולגיל האורחים הצפויים לבקרנו, לסגנון האוכל המועדף על ידי האורחים וכמובן שיש להתייחס גם לזמינות חומרי הגלם בשווקים. כדי להקל עליכם, ועל מנת לסייע לכם לבחור מתכונים קלים ומנצחים וקלים, הכנו עבורם רשימה של מתכונים לאירוח המבטיחים חוויה קולינרית במיטבה, לכם ולאורחים.
גראטן פולנטה ופטריות אקזוטיות – מנה אקזוטית מרשימה וטעימה עם רוטב שמנת עשיר בטעמים. את המנה מרכיבים בתבנית מלבנית, לכן זמן ההכנה קצר ועומד על כ-15 דקות בלבד, וזמן הבישול והאפייה הוא כשעה. כדי לקצר זמנים בחרנו להשתמש בפולנטה אינסטנט ולאחר בישול הפטריות והכנת הרוטב מכינים את הפולנטה ויוצקים את התערובת לתבנית. מעל הפולנטה יוצקים את הפטריות ומוסיפים מעליהן שכבה של תפוחי אדמה ראטה. זו מנה עיקרית משביעה וטעימה שכולם אוהבים, והפטריות מחוות תקוע הופכות את המנה לאקזוטית ומרשימה.
קיש בטטה ופטריות מלך היער – מתכון מנצח שיפיל את האורחים, המתכון קל להכנה ומתאים לכל ארוחה. כולם אוהבים לאכול קיש בטטה ופטריות עם גבינות איכותיות, אך אנחנו ממליצים לכם לשדרג את הקיש הרגיל בעזרת פטריות מלך היער של חוות תקוע. הפטריות האקזוטיות משדרגות את הטעם ומקפיצות את המנה לדרגה של מנת שף מלכותית וחגיגית במיוחד.
עוף עם הדרים שאלוט ושורש כורכום טרי – לכל אחד יש מתכון מנצח להכנת עוף, אך המתכון הבא עומד לשדרג את חוויית האירוח שלכם ולבטח תקצרו שבחים ומחמאות על יכולות הבישול שלכם. מתכון עוף עם הדרים שאלוט ושורש כורכום טרי הוא מתכנן מנצח לאירוח, קל להכין אותו ולמעשה אנחנו רק צריכים להכין רוטב בקערה ולסדר בתבנית אפייה עמוקה את חלקי העוף ולפזר את שאר המרכיבים, לצקת את הרוטב מעל ולהכניס לתנור ל-35 דקות.
אנטיפסטי משודרג – מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד להכנת אנטיפסטי משודרג, המנה הצבעונית היא תוספת מרשימה לשולחן. אתם יכולים לקחת את מתכון האנטיפסטי שאתם אוהבים ולשדרג אותו עם המוצרים המיוחדים של חוות תקוע. מומלץ לחלוט את הירקות במים רותחים, 3-2 דקות בלבד, לסדר בתבנית, לצקת רוטב מעל הירקות ולאפות בתנור כ-20 דקות.
רול סינטה ובצלצלי שאלוט – סינטה הוא נתח בשר איכותי ומשובח (מספר 11 אצל הקצב). במקום להכין רול סינטה בדרך הסטנדרטית שכולם מכירים, כדאי להכין את המתכון הבא. לאחר טיגון מהיר של הרול עם בצלי השאלוט מסיימים עם הכנת המלית ומגלגלים את נתח הבשר במלית לרולדה, קושרים את הנתח, מצפים אותו ומכניסים לתנור ל-35 דקות.
אנחנו בחוות תקוע ממליצים לכם לשדרג את המתכונים הרגילים לאירוח עם אוצרות הטבע שלנו, והאורחים שלכם לא יפסיק לבקר ולשבח אתכם.