פסטות

זה המקום לפסטות ולא רק, גם לזניות, רביולי, ניוקי במגוון רטבים כמובן תוספות של פטריות אקזוטיות וירקות מיוחדים.

הפירוש של המונח פסטה בשפה האיטלקית הוא בצק. את הפסטה עצמה מכינים בדרך כלל מקמח ומים, לעיתים בשילוב ביצים, אפשר לייצר פסטות גם מקמח סולת מחיטה קשה, כלומר פסטה דורום. מגוון מתכונים מיוחדים לפסטות עשירות בטעמים, ובאתר שלנו תמצאו מתכונים נפלאים גם לרביולי, לזניה, ניוקי, סלטי פסטה, פשטידות פסטה ועוד, כמובן עם רעיונות ומתכונים לרטבים קלאסיים בשילוב פטריות אקזוטיות וירקות מיוחדים. אז, בואו נרתיח מים בסיר גדול ונצא לדרך!

רעיונות להכנת פסטות

הצריכה הממוצעת לנפש במדינת ישראל נאמדת ע"פ הערכות המומחים על כ-5 ק"ג פסטה בשנה, ובשנים האחרונות ניתן להבחין במגמת עלייה בשיעור צריכת הפסטות בישראל. פסטה היא מאכל שכולם אוהבים, החל מגיל מאוד צעיר. קיים מבחר רעיונות למתכונים מיוחדים המתאימים לארוחת צהריים באמצע השבוע, לארוחה משפחתית עם הילדים, לארוחת שישי או סעודת חג, ואם אורחים הודיעו לכם שהם בדרך אליכם, יש לנו כמה מתכונים המתאימים לאירוח שתוכלו להכין בקלות ובתוך זמן קצר, ולבטח תקצרו שבחים.

פסטה ברוטב שמנת פטריות – למה להסתפק ברוטב שמנת פטריות סטנדרטי ומשמים כאשר אפשר לשלב את הפטריות האקזוטיות שלנו וליהנות מרוטב עשיר, טעים, מקורי ואיכותי. כולם אוהבים פסטה ברוטב שמנת, גם הילדים הקטנים, זהו מתכון מנצח המתאים לאמצע השבוע ולאירוח, בכל עונות השנה ובמיוחד לחורף. הסוד שלנו למתכון המנצח טמון בפטריות האקזוטיות כמו פטריות יער ופטריות שי מג'י לבנות ו/או חומות, ואנו מוסיפים לרוטב המיוחד והעשיר גם כף מסקרפונה וכפית מחית כמהין.

פסטה ברוטב רוזה ופטריות יער – מתכון לפסטה טעימה ברוטב רוזה שמתאים לאירוח, לארוחות חג וגם לארוחה משפחתית באמצע השבוע. הסוד של המתכון הזה טמון בפטריות היער הבשרניות שמוסיפות טעם עדין וייחודי בכל ביס וביס. אגב, כדאי לכם לנסות את המתכון גם עם פטריות מלך היער או עם פטריות שי מג'י (ללא הבסיס), ומומלץ להוסיף תבלינים ועשבי תיבול בהתאם לטעם האישי.

מאפה פסטה ובצלצלי שאלוט – אתם חייבים לנסות את המתכון להכנת פשטידת פסטה עם בצלצלי שאלוט ועשבי תיבול טריים וקצוצים דק. המתכון המופלא ישדרג כל ארוחה ומתאים מאוד גם לאירוח ולסעודות יום שישי וחג. קל להכין את הפשטידה הנפלאה ולאחר אפייה במשך כ-45 דקות תיהנו ממנה שהיא ארוחה שלמה ומשביעה. אנחנו ממליצים לפזר חלק מבצלצלי השאלוט מעל התערובת, רגע לפני שמכניסים את הפשטידה לתנור, ואפשר להשתמש בגבינות קשות אחרות בהתאם לטעם האישי.

הייחוד של מתכוני פסטות עם אוצרות הטבע והמוצרים המיוחדים של חוות תקוע

אנחנו בחוות תקוע ממליצים לכם להכין מתכוני פסטות עם אוצרות הטבע שלנו, בדגש על הפטריות שאנחנו מייצרים ומשווקים. במקום עוד פסטה עם רוטב שמנת ופטריות שמפיניון רגילות הגיע הזמן ליהנות ממתכוני פסטות עם פטריות אקזוטיות ורטבים עשירים ומיוחדים. הרטבים שאספנו עבורכם משדרגים כל מנת פסטה, מקרוני, לזניה, ניוקי ורביולי למנה טעימה ומעניינת.

אנחנו  מזמינים אתכם להכיר ולנסות את אוצרות הטבע ושלל הפטריות הקסומות והאקזוטיות שאנחנו משווקים. הפטריות האקזוטיות עשירות בטעמים ומספקות שפע של יתרונות וערכים תזונתיים, ובנוסף אתם חייבים להכיר את הירקות ושאר המוצרים המיוחדים שלנו.