אנטיפסטי בייבי ברוקולי ואספרגוס ברוטב אסיאתי

את "הסלט" הזה אפשר גם לחלוט במים רותחים ל 3-2 דקות ולהגיש מיד או לאפות בתנור ולהגיש כאנטיפסטי
בחרו את האופציה שמתאימה לכם

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2-1 חבילות ברוקולי מופרד לפרחים קטנים
  • 1 חבילה אספרגוס חתוכים ל-3
  • 12 עגבניות שרי שלמות
  • 4 בצלצלי שאלוט חתוכים לרבעים  (אופציונלי)
לרוטב:
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס סויה
  • 1/4 כוס צ'ילי מתוק
  • 2 כפות חומץ/לימון

להגשה: שקדים פרוסים קלויים

  • 2-1 חבילות ברוקולי מופרד לפרחים קטנים
  • 1 חבילה אספרגוס חתוכים ל-3
  • 12 עגבניות שרי שלמות
  • 4 בצלצלי שאלוט חתוכים לרבעים  (אופציונלי)
לרוטב:
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס סויה
  • 1/4 כוס צ'ילי מתוק
  • 2 כפות חומץ/לימון

להגשה: שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

שמים בקערה פרחי ברוקולי אספרגוסים עגבניות ובצל.

מערבבים את חומרי הרוטב לתערובת אחידה, יוצקים על הירקות, מערבבים, מעבירים לתבנית שטוחה ואופים כ- 20 דקות. מעבירים לכלי הגשה, זורים שקדים ומגישים.

במידה ורוצים לחלוט ולהגיש כסלט קר יוצקים על הירקות מים רותחים ממתינים כ-4-5 דקות מסננים ומעבירים למי קרח לקירור מסננים יוצקים את הרוטב, מערבבים זורים שקדים ומגישים.