

רכיבים ל-4 מנות:
- 4 ברבוניות גדולות, נקיות
- 1 כף קמח טפיוקה
- 1 כף קמח תירס לבן
- 1 כף מלח
- מי קרח
- שמן לטיגון עמוק
- ויניגרט שבור של זרעי עגבניות
- קליפת ליים
- כוסברה עלים וכוסברה מיקרו
ויניגרט
- מיץ מ- 2 יחידות ליים
- פילטים מליים אחד
- 1 פילי אנשובי במלח מרוסק
- חצי אצבע ג'ינג'ר מגורר
- 1 שאלוט מקולף
- 1 שן שום
- קליפה מליים אחד
- זרעי עגבנייה משתי עגבניות גדולות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שמן שומשום לבן
לקליפות הליים
- קליפה משתי פירות ללא החלק הלבן
- 2 כפות סוכר
- 1/2 כפית מלח
- מים
אופן ההכנה:
מערבבים את שני סוגי הקמח יחד, ממיסים את המלח במי הקרח ע"י ערבוב, משרים את הברבוניות במים למשך 20-30 דקות, מיבשים קלות, מקמחים את הדגים בתערובת ומטגנים את הברבוניות בשמן עמוק בחום גבוה (185 מעלות), עד לקבלת פריכות גבוהה. מסננים מהשמן על נייר סופג.
מכינים את הוניגרט – מגרדים את הג'ינג'ר, השאלוט, השום והליים, מניחים בקערה, מוסיפים את יתר הרכיבים פרט לשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את שמן השומשום.
מכינים את קליפות הליים – מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הקליפות ומבשלים כ-3 דקות ברתיחה עדינה. מסננים ומצננים במים קרים. מחממים 150 מ"ל מים בסיר, מוסיפים סוכר ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות ברתיחה עדינה. מצננים בתוך הנוזל. שומרים בקירור
הגשה – מסדרים על צלחת את הברבוניות המטוגנות, מעטרים בעלי כוסברה, קליפות ליים וויניגרט שבור של זרעי עגבניות.