ברוסקטה של פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער

רכיבים ל-4 ברוסקטות:
  • חבילה פטריות מלך היער
  • כף חמאה
  • ברוסקטה מבאגט כפרי

לפסטו:

  • חבילת בייבי ברוקולי
  • 4  שיני שום קלופות
  • חצי כוס עלי בזילקום טרי
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • רבע כוס שמן זית
  •  5 כפות פרמז׳ן מגורד
  • מיץ מלימון טרי
  • חבילה פטריות מלך היער
  • כף חמאה
  • ברוסקטה מבאגט כפרי

לפסטו:

  • חבילת בייבי ברוקולי
  • 4  שיני שום קלופות
  • חצי כוס עלי בזילקום טרי
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • רבע כוס שמן זית
  •  5 כפות פרמז׳ן מגורד
  • מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:

מפרידים את גבעולי הברוקולי והפרחים וחולטים במים רותחים ומומלחים למשך 4 דקות. מעבירים למי קרח לעצור בישול. מסננים.

מעבירים את כל הרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

פורסים את הפטריות לפרוסות דקות לאורך וחורצים מעויינים. מחממים כף חמאה במחבת וצורבים את הפטריות משני הצדדים עד להשחמה.

פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות וקולים על 200 מעלות עד להשחמה.

מורחים בנדיבות מהפסטו, מניחים מעל את הפטריות הצרובות וביצה רכה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.